Zet Bavaria onze veurzitterd in het zonnetje?

Bavaria heeft ook dit jaar weer een ludieke actie in het leven geroepen voor de carnaval. De vraag van de Lieshoutse brouwer dit jaar is of wij iemand kennen die zich jaarlijks weer vol overgave inzet voor het feest der feesten. Natuurlijk kennen wij als club C.V. De Aardappels zijnde zo iemand. Wij hebben daarom als club onze veurzitterd Eric opgegeven, iemand die achter de schermen veel (ahhum) doet voor ons clubje. Daarnaast draagt Eric al jaren de bijnaam Sjefke Intocht voor zijn inzet bij de organisatie van onze intocht deelnames na de aankomst van de Hôôgheid op carnavalszondag. Aangezien het ieder jaar weer een ongeregeld zooitje is verdiend hij wel een keer een opsteker. Eric is niet vies van een pilske, dus een mooi moment om hem in het zonnetje te zetten in de brouwerij in Lieshout.

Breng hier jullie stem uit. Let op!! Je moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin