Informatie kaartverkoop Kwèkfestijn 2019

Vorig jaar stonden wij nog op het podium van het wereldberoemde Kwèkfestijn voor ons Kwèk-debuut. Na onze mooie inspanning van vorig jaar, staan wij komend seizoen gewoon weer in de pleinzaal om al het schoons te aanschouwen en zullen wij als club niet het podium betreden.

Deze beslissing betekend natuurlijk dat iedere Aardappel zelf zijn kaarten moet regelen voor het Kwèkfestijn. Hieronder hebben wij wat informatie verzamelt wanneer deze kaartverkoop is.

Moeraspachter

Ben je Moeraspachter dan kan je op vrijdag 1 november je kaart ophalen bij het Theater aan de Parade tussen 13.00 en 17.00 uur. Moeraspachters kunnen tegen reductie ook nog één extra kaart kopen. Dus heb je vrienden, kennissen en vage familieleden die nog geen lid zijn van de Oeteldonksche Club van 1882, dan zou je deze personen gewoon mee kunnen nemen naar ’t Kwèkfestijn. Denk dat wel aan Oeteldonkse artibuten voor deze persoon en geen bananenpak.

Hereboer en Landvrouwe

Zaterdag 2 november is de loting voor de optreedvolgorde van het Kwèkfestijn in de pleinzaal van het Theater aan de Parade. Deze loting zal zijn van 10.33 tot 12.33 uur. Aansluitend kunnen de Hereboer en Landvrouwe hun Kwèkfestijn kaartje kopen, deze verkoop start om 12.33 uur. Wil je nou zeker zijn om een kaartje te bemachtigen zal je vroeg in de rij moeten gaan liggen, of staan, want vanaf 10 uur worden hiervoor volgnummers uitgedeelt. En ze zeggen wel eens, wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Mochten er dan nog kaarten over zijn dan kunnen die gekocht worden via de vrije verkoop op dinsdag 5 november. Je kan hiervoor de kassa van het Theater aan de Parade bezoeken, maar je kan ze ook gewoon bestellen via het wereldwijde web.

Owjaa…het Kwèkfestijn is dit jaar op zaterdag 16 november. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Voor een beknoptere uitleg over de kaartverkoop kan je een kijkje nemen op de website van de Oeteldonksche Club van 1882 via de volgende link.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin