Jaarembleem 2020 bekend gemaakt

Met het thema Oeteldonk, Binnenstebuiten is het nieuwe jaarembleem op zaterdag 28 september bekend gemaakt. Het jaarembleem 2020 is ontworpen door iemand die buiten ons moeras woont. Al jaren vielen bij haar voorgaande emblemen zo op de mat achter de voordeur, vandaar haar idee om het jaarembleem voor komend jaar zo te ontwerpen. Iets wat de Sjuurie leuk heeft gevonden, vandaar dat hun keuze op dit ontwerp is gevallen. Het is voor ons even wennen omdat het jaarembleem niet zo kleurrijk is als voorgaande jaren. Wie weet, misschien is de binnenkant dit jaar kleurrijker dan normaal. Vanaf nu is het jaarembleem te koop bij Stichting Hendrien via Hendrien.org. Maar als je lid bent van de Oeteldonksche Club van 1882 hoef je op dit moment niks te doen. Je zal over enkele dagen het jaarembleem op je deurmat zien vallen als de postbode deze door je brievenbus heen gooit. Verder kun je het jaarembleem ook nog kopen via de officiële verkooppunten. Schandalig als je nog geen lid bent van de Oeteldonksche Club van 1882, maar klik je op deze link dan kun een lidmaatschap afsluiten.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin