Onthulling nieuw jaarembleem

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan weten wij welk jaarembleem er vanaf dat moment op 111% van de Oeteldonkse kielen en jasjes zal prijken. De Oeteldonksche Club van 1882 heeft met het thema ‘Binnenstebuiten‘ weer vele creatieve en niet zo creatieve Oeteldonkers aan het werk gezet. Voor de ‘Sjuurie van jet jaarembleem‘ was het weer een hels karwei om ook dit jaar een keuze te kunnen maken. Betrouwbare bronnen hebben ons verklapt dat het ze ook dit jaar wederom gelukt is. Zij, de Sjuurie, wil het nieuwe jaarembleem delen met alle Oeteldonkers. Op zaterdag 28 september zal om 14.11 uur het jaarembleem feestelijk onthult worden bij de Bossche Brouwers aan de Vaart. Wil je hier bij zijn, stap dan niet net zoals voorgaande jaren een willekeurige Oeteldonkse kroeg in het centrum binnen, maar begeef je naar de rand van het moeras.

Wij zijn best wel benieuwd hoe het nieuwe jaarembleem er gaat uitzien. Jullie ook?

Vanaf 28 september is het jaarembleem, natuurlijk pas na de onthulling, te koop bij Stichting Hendrien via de website Hendrien.org. Ben je lid van de Oeteldonksche Club van 1882 dan hoef je de eerste week van oktober alleen maar je brievenbus in de gaten te houden, want daar zal een postbode ze doorheen gooien. Ben je nog geen lid? Moet eigenlijk niet meer kunnen, maar dan kun je altijd nog lid worden via volgende link. Naast Stichting Hendrien worden de jaaremblemen ook via allerlei aangesloten verkooppunten verkocht. Klik hier om deze verkooppunten te bekijken.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin