D’n ELFde van d’n ELFde 2019

Niet alleen het Kwèkfestijn nadert snel, maar ook d’n ELFde van d’n ELFde komt snel dichtbij. Dit jaar valt d’n ELFde van d’n ELFde op een maandag. Zorg dus dat je tijdig verlof hebt aangevraagd bij je baas of meld je alvast ziek voor deze dag. Sinds enkele jaren is d’n ELFde van d’n ELFde de dag waarop officieel het nieuwe carnavalsseizoen geopend wordt. Dit jaar is er, met een 56tal Oeteldonkse horecabedrijven en verschillende clubkes, wederom een mooi Oeteldonks programma samengesteld.

Het beloofd een echte Oeteldonkse carnavalsdag te worden waarbij ‘Onder Mekaor’ hoog in het vaandel staat. Met een samenzang op de Parade zorgen we dat deze dag nog feestelijker wordt dan afgelopen jaren. We zorgen dat d’n ELFde van d’n ELFde nog harder gaat stromen door de Oeteldonkse aderen en dat Peer vaan den Muggenheuvel een ‘wèrrum welkom krègt’.

Natuurlijk zal aansluitend op de samenzang het Oeteldonksche Volkslied klinken en zal onze burgervoajer Peer vaan den Muggenheuvel het seizoen om ELF over ELF precies officieel openen en zal hij de jaarvlag weer laten wapperen.

Rond 13.33 uur zal ter hoogte van ons thuishonk Bar le Duc de grote Oeteldonkse Kennis Kwis ‘Kende Gij d’n deze nog, nog, nog….?’ worden gehouden. Onder presentatie van Huub van Mackelenbergh en twee Oeteldonkse carnavalsverenigingen zal de kennis van de Oeteldonkers worden getest. Je kan hierbij zelfs een wisseltrofee winnen.

‘Onder Mekaor’ maken we er dus weer een prachtig feest van. Klik op volgende link om het programma te downloaden.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin