Inschrijven ja of nee?!?

Het Kwèkfestijn staat weer op de stoep en de inschrijving voor dit muzikale festival is gestart. Zullen wij ons als club zijnde, na ons mooie debuut vorig jaar, wederom inschrijven?!? Hebben wij onze podiumangst overwonnen. Voor de meeste van jullie is dit afwachten tot zaterdag 16 november. Wacht in ieder geval niet op ons als je zelf het idee hebt om deel te nemen aan het Kwèkfestijn, hier kun je via het volgende inschrijfformulier jezelf inschrijven voor het 61e Kwèkfestijn. Wees er snel bij, want op 20 oktober wordt om 17.11 uur de inschrijving gesloten. Je hebt dus nog maar een paar weken.

Ben je nog van de oude stempel en heb je jezelf de voorgaande jaren nog schriftelijk ingeschreven dan heb je vanaf dit jaar pech. Inschrijven is alléén nog maar digitaal mogelijk, pen en papier kunnen dus in de prullenbak worden gegooid. Klik dus hier om naar het digitale inschrijfformulier te gaan voor deelname aan het 61e Kwèkfestijn.

De loting voor het Kwèkfestijn is, we hebben het ook al eerder aangegeven, op zaterdag 2 november aanstaande om 10.33 uur in de Pleinzaol van het Theater aan de Parade. Aansluiten start de kaartverkoop voor de Hereboeren en Landvrouwen. Vanaf dinsdag 5 november start de openbare kaartverkoop, hiervoor kun naar de kasse van het Theater aan de Parade komen of gewoon vanuit je luie stoel de tickets digitaal bestellen.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin