’t Lètste Nieuws

Stemmen op de Top 11×11 van 2020

De stembussen zijn opgegaan en je kan vanaf nu je stem uitbrengen op de Top 11×11 van 2020. Je kan je stem uitbrengen op jouw 11 meest favoriete Oeteldonksche carnavalskrakers. De commissie heeft een carnavalsarchief samengesteld met daarin 250 nummers waarop je kan stemmen. Zij vragen iedereen hun stem uit te brengen en ze hebben ons gevraagd om onze volgers dit ook te laten doen. Vanaf dinsdag 19 november kan er gestemd worden tot en met dinsdag 28 januari 2020.

Zoals ook voorgaande jaren zal er een speciale  radio uitzending van deze Top 11×11 plaatsvinden. Ook dit jaar zal de radio uitzending worden verzorgd vanuit Stadcafé De Basiliek en wel op zaterdag 15 februari 2020. Je kan deze uitzending bijwonen.

Breng je stem uit op Top 11×11. Hoe precies wordt op deze pagina uitgelegd.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin