’t Lètste Nieuws

Ut Rôôd Wit Gele Goud

CV Pompe en Verzuipen neemt de twee belangrijkste prijzen van het 61 Kwèkfestijn mee naar huis. Vorig jaar maakte ze hun debuut tijdens het 60e Kwèkfestijn en behaalde ze met Femme Fatale een nette 5e plaats. Maar met hun nieuwe nummer “Ut Rôôd Wit Gele Goud” braken ze pleinzaol, in zijn huidige vorm, helemaal af. Als je een jaar na je debuutoptreden terug komt en tijdens het 61e Kwèkfestijn naar huis mag gaan met de Joep Peeters Bokaal en de presentatieprijs dan heb je het toch best wel goed voor elkaar.  Wij willen CV Pompe en Verzuipen dan ook feliciteren met deze prachtige prestatie. In de pleinzaol waren de reacties lovend en werd het nummer zelfs door verschilllende mensen vergeleken met misschien wel één van de mooiste Oeteldonksche liederen die ooit zijn gemaakt, namelijk het jubilleumlied “Ooit”. Als je dit soort dingen over je nummer wordt geroepen dan mag je denk ik best wel trots zijn. Nogmaals van harte proficiat.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin