’t Lètste Nieuws

Ontwerp het nieuwe embleem

Vond je het embleem van Oeteldonk Binnenstebuiten niet mooi en heb je genoeg inspiratie, ingevingen of een leuk creatief idee voor het jaarembleem voor de komende carnaval in 2021? Doe dan mee aan de jaarembleemontwerpwedstrijd die de Oeteldonsche Club van 1882 jaarlijks uitschrijft.

Je kan vast in het potloot, de stift of in een of ander digitaal ontwerpprogramma klimmen, want je hebt tot en met dinsdag 7 april om je embleem in te dienen via de volgende link bij de Commissie Embleem: Embleem inzenden

Thema: Oeteldonk Borrelt

Een vakkundige jury, bij het afgelopen ontwerp hadden ze siësta, zal dan na een grondige jurering in september van dit jaar het jaarembleem voor 2021 onthullen. Dit embleem zal dan zeker met trots worden gedragen door vele Oeteldonkers op hun kieltje of jasje.

Als je het embleem niet digitaal wilt inzenden dan kan je dat natuurlijk ook nog altijd doen door het ontwerp in een enveloppe te stoppen en hier minimaal 1,11 euro aan postzegels op te plakken en naar volgend adres te sturen: Commissie Embleem, Rogier van der Weydenstraat 19, 5213 CA, Oeteldonk. Vergeet dan niet de volgende gegevens op het ontwerp te vermelden:

 • Zowel je voor- als achternaam
 • Je leeftijd
 • Je geslacht Boer / Durske
 • Je adres
 • Je telefoonnummer
 • Je e-mail adres
 • Je bankrekening nummer hoeven ze niet te weten, maar hierop zullen de copyright rechten dan ook niet worden gestort.

Heb je nog vragen met betrekking tot het ontwerpen van jaarembleem stel deze dan gerust via een email aan embleem@oeteldonk.org.

Embleem vereisten

 • Je mag maar maximaal 3 ontwerpen insturen
 • Het formaat moet 11 x 8 cm zijn
 • Je mag maximaal 9 kleuren gebruiken
 • Je moet het jaartal 2021 vermelden op je ontwerp
 • Je ontwerp moet ook de tekst “OC 1882” of “Oeteldonksche Club van 1882” bevatten
 • Wil je het bestand digitaal versturen (is wel van deze tijd) dan kan je dat doen via de volgende pagina “Embleem inzenden“. Je kan op deze pagina het bestand uploaden als JPEG-bestand en als je dusdanig goed bent dan het liefst ook als vectorbestand (Illustrator .EPS, .AI of .SVG). De Oeteldonksche Club van 1882 kan bij het aanleveren van een vectorbestand het jaarembleem dusdanig vergroten dat ze mooie vlaggen en banieren kunnen maken.

Veel succes bij het ontwerpen van het jaarembleem voor Oeteldonk Borrelt.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin