’t Lètste Nieuws

Kwèkfestijn gaat digitaal

De aangescherpte maatregelen en onderling overleg tussen de Veiligheidsregio, Mainstage Brabanthallen, Artishock en de Oeteldonksche Club van 1882 heeft er toe geleid dat het Kwèkfestijn op zaterdag 21 november digitaal zal plaats vinden.

De organisatie werkt aan een plan van een live tv-uitzending waarin het winnende lied gekozen gaat worden. In de trend van de Top 2000 en waarin de historie van het Kwèkfestijn centraal komt te staan. Het gaat een uitzending worden waarin veel sfeer en emotie te zien zal zijn. Wij kunnen, als Oeteldonkers, het programma thuis in een veilige omgeving kijken.

Welke maatregelen er dan gelden kan er momenteel weten we natuurlijk nog niet, maar misschien kunnen er ter zijner tijd wel gasten en publiek bij de uitzending aanwezig zijn. De Oeteldonksche Club van 1882 gaat in overleg met de clubs om te kijken wat er haalbaar is en wat realistisch is voor de clubs. Clubs hebben vanaf 1 tot me 7 oktober de tijd om zich in te schrijven voor het digitale Kwèkfestijn via www.oeteldonk.org.

De Oeteldonksche Club van 1882 betreurd het dat zij dit besluit hebben moeten nemen, maar de veiligheid en gezondheid van de Oeteldonkers staat voorop. Welke invloed de maatregelen gaan hebben op de aankomst van onze Hoogheid in februari is momenteel nog niet bekend.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin