’t Lètste Nieuws

Onthulling jaarembleem 2021

Vanmorgen is het nieuwe jaarembleem voor het Oeteldonkse carnaval van 2021 digitaal bekend gemaakt. In een rare periode zijn er ruim 300 ontwerpen ingezonden en beoordeeld door de vakjury van de OC.

Het jaarembleem met thema ‘Oeteldonk Borrelt’ heeft vele creatievelingen tot in de late uurtjes aan hun ontwerp laten werken. Uiteindelijk werd er gekozen voor het ontwerp, van de in Zandhazendurp wonende, R.Bastens. Eerder had hij in 2017 ook al het winnende jaarembleem ontworpen.

Te koop

Het jaarembleem, met het vernieuwde echtheidskenmerk, is vanaf nu te koop via www.hendrien.org en via andere verkooppunten. U kunt het originele échte jaarembleem van de Oeteldonksche Club van 1882 herkennen aan het papier met het logo en motto op de achterkant van het embleem. Met de koop van dit échte originele embleem, steunt je het Oeteldonkse carnaval.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin