En wat er bij ons ook ooit gebeuren zal…

…we vier altijd carnaval. In 1970 zongen Wim Kersten en Joep Peeters als De Twee Pinten deze carnavalskraker voor het eerst. Wij had ooit gedacht dat deze regel vandaag de dag zo actueel zou zijn. Maar Oeteldonkers zouden geen Oeteldonkers zijn als we hier niet creatief mee zouden om gaan. Vanaf 11 november zullen de Oeteldonkse harten weer sneller gaan kloppen en zullen wij langzaam gaan toewerken naar 14 februari, de dag waarop Amadeiro weer in zijn pronkjuweel arriveert. Oeteldonk dat is emotie, maar vanaf nu zal ‘emosie’ wel een andere betekenis hebben. De Oeteldonksche Club van 1882 zal op 11 november, een traditie sinds 2011, het nieuwe carnavalsseizoen digitaal gaan openen. Onderstaand (onder De Twee Pinten) op de flyer het huidige programma voor deze dag.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin