Met pijn in ons hart…

…hebben wij, C.V. De Aardappels, besloten om óók dit jaar wederom niet deel te nemen aan het Kwèkfestijn. De dag die voor ons normaal gesproken staat in teken van gezelligheid in de ‘pleinzaol’, zal dit jaar niet worden bezocht door onze vereniging.

Niet alleen omdat de ‘pleinzaol’ op dit moment vernietigd wordt en we daardoor moeten uitwijken naar een nog grotere ‘zaol’ in de Brabant Hallen, maar ook omdat wij achter het zéér moeilijke besluit van het grootste gedeelte van de eventuele deelnemers aan het Kwèkfestijn staan om dit jaar niet deel te nemen.

Wij zullen daarom dit jaar vanaf ’n Chesterfield of vanuit een massage fauteuil naar het “Alternatieve Kwèkfestijn” kijken onder het genot van verschillende hapjes en drankjes.

Om tot dit besluit te komen hebben wij niet te hoeven te vergaderen. Na ons Kwekfestijn debuut in 2018 hadden wij reeds eerder besloten het Kwèkfestijn weer vanaf een afstand te aanschouwen. Maar dat wij deze afstand dit jaar zo rigoureus moeten nemen hadden wij natuurlijk niet verwacht.

Wij, als vereniging zijnde, hopen dan ook dat deze wereldwijde crisis spoedig voorbij zal zijn en dat wij weer kunnen verlangen naar wat het Kwèkfestijn hoort te zijn voor ons en voor alle andere Oeteldonkers. Daarnaast kunnen wij hopen dat alle Oeteldonkers en buitenstaanders gezond blijven gedurende deze lastige periode gezond blijven.

Succes aan alle deelnemende verenigingen die wel deelnemen aan het “Alternatieve Kwèkfestijn”.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin