’t online borrel programma

D’n Elfde van d’n Elfde is een traditie waarop Oeteldonk sinds 2011 jaarlijks het nieuwe carnavalsseizoen opent. Dit jaar kan dit vanwege de wereldwijde pandemie niet in fysieke manier doorgang vinden, maar de Oeteldonksche Club heeft hiervoor een mooi digitaal programma samengesteld dat wij via verschillende platformen kunnen bekijken. Zorg dat je borrelhapjes en borrelnootjes in huis hebt gehaald, ze het borrelplankje nog eens goed in de was en stof de borrelglaasjes af, het gaat namelijk een lange digitale borreldag worden.

D’n opening

Het hoogtepunt van deze traditie is natuurlijk de opening om 11.11 uur. Zonder deze opening start ons nieuwe carnavalsseizoen natuurlijk niet. Dit jaar wordt de opening anders maar toch op een zo groots mogelijke manier gevierd. Vanaf 10.55 uur kunnen de Oeteldonkers via de Oeteldonkse kanalen van YouTube, Instagram en Facebook de opening digitaal bijwonen. De jaarvlag zal gehesen worden, het Oeteldonksche volkslied zal te horen zijn en ook zullen de Peer en zunne Kees hun opwachting maken. Het betreft een digitaal programma van ongeveer 22 minuten waarbij de OC van 1882 kippenvel garandeert en nog enkele verrassingen in petto heeft.

In de schoolbanken

Ook de Oeteldonkse jeugd wordt deze dag niet overgeslagen. De Oeteldonkse Club van 1882 heeft speciaal voor deze een KOEK gemaakt; de Kleine Oeteldonkse Educatieve Kwis! Deze KOEK vervangt dit jaar het OetelKeinderKennisRundje en het Pleinfeest. De KOEK is geschikt voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. De OC van 1882 vraagt de Oeteldonkse basisscholen zich dan ook op te geven voor deze kwis. De groepen strijden vanuit hun eigen klaslokaal met groepen elders in ons moeras. De winnende groep wint de eeuwige Oeteldonkse roem en een supergave prijs.

’n Spelleke

Alle Oeteldonkers weten dat Oeteldonk één groot spel is. Dat spelen spelen de Oeteldonkers 365 dagen per jaar en in een schrikkeljaar zelfs een dag langer, maar op het scherpst van de trede van 11 november tot het moment dat we Knillis op dinsdagavond begraven. Het zit in onze genen en we weten alles van dit spel. Maar is dat wel zo? Vanaf 14.33 uur zal op d’n Elfde van d’n Elfde onze kennis worden getest in een echte online Oeteldonkse Pubkwis, genaamd de Oeteldonkse Online Intelligentie Test oftewel samengevat OOIT. Wij, Oeteldonkers, kunnen dan onze kennis testen met de kennis van anderen. Ook hier kan eeuwige Oeteldonkse room gewonnen worden. Verdere informatie over OOIT volgt. Blèf thuis en ben d’r bij!!

Inschrijven voor OOIT kan hier.

’t Avond-borrel-programma

Oeteldonkers hebben een grote accu en dus ook in de avonduren is er Oeteldonksch vertier. In een heuse Oeteldonkse talkshow ontvangen presentator Patrick Huisman en zijn tafelheer Peer vaan den Muggenheuvel onder anderen burgemeester Mikkers, de nieuwe minister-president Anita Maas, Peerke van de Molshoop en verschillende andere Oeteldonkers van jong tot oud. Leuke gesprekken, Oeteldonkse muziek, verschillende columns en veel humor zullen de kenmerken zijn van deze talkshow. Dit alles is te zien op DTV en zal gedurende de avonduren tussen 19 en 24 uur doorlopend worden uitgezonden.

Oftewel OETELDONK BORRELT…ALTIJD!!!

Déél 't lètste nieuws via...
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkedin