Alternatieve Kwèk uitgesteld

In het machtigste land ter wereld bepalen ze vandaag welke “clown” de komende vier jaar de touwtjes in handen gaat krijgen en daarmee kan proberen de complete wereld naar zijn hand te zetten, maar hier in Oeteldonk hebben wij momenteel grotere zorgen. De Oeteldonksche Club van 1882 is momenteel druk bezig om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten met betrekking tot de digitale invulling van d’n Elfde van d’n Elfde en was tot vanavond bezig met de organisatie van het alternatieve Kwèkfestijn.

Maar na aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen die vanavond, 03 november, bekend gemaakt zijn heeft de Oeteldonksche Club van 1882 helaas moeten besluiten om het alternatieve Kwèkfestijn voorlopig uit te stellen. Het is door de nieuwe maatregelen helaas onmogelijk geworden om de deelnemende clubs, op 16 en 17 november, hun nummer te laten opnemen in Mainstage van de Brabanthallen. Hoe lang het Kwèkfestijn uitgesteld gaat worden is momenteel nog niet bekend. Hierop hoopt de OC van 1882 snel antwoord te kunnen geven. Het kan twee weken zijn, maar het kan ook zo zijn dat het veel langer gaat duren. Maar de uitzending van het Kwèkfestijn op zaterdag 21 november komt hiermee dus ook te vervallen.

Als er van uitstel maar geen afstel komt!

Déél 't lètste nieuws via...
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkedin