Dun Bòssche Winter

In nao volging van dun Bòssche Zômer gaot dun Bòssche Winter nu van start. Omdé ut alternaotieve Kwèkfestijn nie deur kan gaon, héét Cini-Knillis un 40 minûte dûrende opnaome van ut Kwèkfestijn uit 2007 onlijn gezet. Dit als un alternaotief veur ut afgelaste Kwèk en als opwèrrumer veur dun tevens afgelaste carnaval in 2021. Waorom 2007? Onze lieven hèèr mag ut wète, maor ut is best wel leuk om terug te kijke. Zèkers omdé de bèèlde nog van ut Bosschtion zijn.

Cine-Knillis is op zûûk naor filmpkes vanuit ut Oeteldonksche moeras van de afgelôôpe tien jaor. Waorom ut èèrste filmpke wé onlijn gezèt is uit 2007 komt is ons nog onbekend, maor rékene ken ze in ieders geval nie. Maor ze zijn dus op zûûk naor filmpkes zodé ze via verschillende compilaosies toch un bietje dun carnavalssfeer erin kunne houwe. Wij zijn de berûûrste nie helpe mééj diejen zûûktocht deur un berichtje te plaotse op onze websait. De filmpkes kènde mééla naor Cini-Knillis via cineknillis@gmail.com.

Ge kent oe eiges natuurlijk ôk abonéére op dé kenaol en dé kende doen deur hier te klikke. Veur de websait van dun Bossche Winter klikte hier.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkedin