D’n OC van 1882 komt meej OC-TV

Veur zaoterdag 13, zondag 14, maondag 15 en deinsdag 16 fibroearie komt d’n Oeteldonksche Club van 1882 meej iets leuks zo dè ge ôk vanuit d’n luie stoel toch nog un bietje d’n carnavalssféér kènt meejmaoke. Diejen daoge zènde ze OC-TV uit. Zaoterdag staot in ut teken van de keinder en de clubkes, zondag komt ut protocol te spraoke en op dun maondag gaot ut over kreatievieteit en op dun deinsdag nèeme ze afscheid van dees vréémde jaor en onthulle ze nieuwe jaor motto. Ge kent dit allemaol digitaol zien op JoeTsjoeb, Féésboek en op DTV.

Ut JoeTsjoeb kènaol van de OC kènde hier veinde, JoeTsjoeb OC van 1882. In dun agenda kènde meer over de aktievieteiten veinde. Kèk hier voor de agenda van de OC.

Wij wènse alle Oeteldonkers een fijne digitaole carnaval en we hôôpe jullie allemaol weer snel te zien in ut moeras.

Déél 't lètste nieuws via...
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkedin