Oeteldonk draoit zeker wel deur

Gisteren bereikte ons het heugelijke nieuws dat vanaf 25 februari aanstaande zo goed als alle maatregelen vervallen. Dat betekend dat we langzaam kunnen ontwaken en dat we zeker de carnavalsdagen gaan “deur draoien”. De Oeteldonksche Club van 1882 publiceerde onderstaand bericht op hun website.

Oeteldonk draoit deur… en hoe!

We hebben altijd hoop gehad, maar dat het zo goed zou uitpakken, hadden we niet durven dromen! Carnaval 2022 gaat door en hoe! Het durp komt eindelijk weer tot leven. Niet alleen in onze Ordenoarissen, maar evenementen zijn ook weer toegestaan.

Al onze vrijwilligers zijn keihard aan het werk om te kijken wat er nog geregeld kan worden om een zo’n normaal mogelijke carnaval te organiseren. Vanwege de korte voorbereidingstijd moeten we nog wel een slag om de arm houden wat er allemaal kan gaan plaatsvinden.

Door al deze positieve ontwikkelingen, hebben we het programma in MainStage gecanceld. Er komt wel een online programma, maar dat wordt wat aangepast. We laten jullie uiteraard weten als het programma definitief is. Oeteldonk draoit deur… en hoe!

Bron: Oeteldonksche Club van 1882

Déél 't lètste nieuws via...
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkedin